Фирма „Фриго Плюс” ЕООД извършва доставка, монтаж, гаранционно и следгаранционно обслужване на хладилни витрини за магазини, супермаркети, барове и ресторанти от водещи производители, в т.ч. и от „KOXKA” Испания.

„Фриго Плюс” проектира и извършва монтаж на промишлени хладилни системи.

В тясно сътрудничество с фирмите „ Фриготехника” и „Фризатех” сме изпълнили обекти на „Билла България”. Изпълнители сме и на част от обектите на „Пени Маркет” и на „Кауфланд България".

Успешно работим с верига магазини „ Елемаг” и „ Топ Гън”в гр. София, гр. Сандански, гр. Плевен.

Фирма „ Фриго Плюс” ЕООД извършва доставка и на професионално кухненско, ресторантско и барово оборудване, както и оборудване за сладкарски цехове. Предлагаме конвекторни фурни, втасватели, стендове, малки топлинни съоръжения /скари, фритюрници/, ръчни машини за обработка на продукти /пасатори, преси, машини за рязане и белене на плодове и зеленчуци, машини за обработка на месо/.

Предлагаме професионални съдове за готвене, режещи инструменти, кухненски инструменти, съдове и аксесоари за сервиране.

В баровото оборудване предлагаме ледогенератори, цитрус преси, съдове и инструменти за лед, за организация на работното място, както и различни аксесоари за вино, кафе, чай, алкохолни коктейли.

Новото в дейността на нашата фирма е продажбата и монтажът на термодинамични соларни системи.

Термодинамичната система от тип „Energie”, представлява скок напред в развитието и улавянето на енергията от Слънцето.

С високите си показатели, надежност и ефикасност, тя преодолява наблюдаваните досега ограничения в традиционните системи.

Термодинамичната соларна система функционира с екологично охлаждащо вещество и използва соларни панели без стъкло, с висока събирателна мощност. Те и позволяват да улови едновременно не само пряката, но и разпръснатата слънчева радиация и чрез естествена конвекция да усвои топлината на околната среда. По този начин нивото на уловената енергия се увеличава, давайки възможност на соларните системи да работят и в условия на облачно време, дъждовно време и през нощта.

Високата мощност на системата позволява намаляване на площта покрита с панели, както и тяхния вертикален монтаж на фасади, стени и други.

Системата от тип „Energie” е икономично решение за добиване на топла вода в домакинства, централно отопление, подгряването на басейни и вода за индустриални нужди.

Основната политика на фирма „Фриго Плюс” ЕООД са добрите взаимоотношения с нашите клиенти и партньори, и лоялното предлагане на качествени стоки и услуги.

Design and CMS: Bisser Todorov, contact: bisser_todorov@abv.bg